NYHEDER

Ny rejsekarantæneliste

Version 8 af rejsekarantænelisten for donation er udgivet og ligger tilgængelig på www.bloddonor.dk samt på denne hjemmeside.

Det nye i version 8 er, at den gule karantæne for Wien er udvidet til at omfatte hele Niederösterreich og desuden Sydmähren i Tjekkiet (ligger lige nord for Niederösterreich – den største by i Sydmähren er Brno).

Ph.d. forsvar

Titel: Transplant-related mortality, graft-versus-host disease and immune reconstitution after allogeneic hematopoietic stem cell transplantation

Phd-forsvar: Lia Minculescu

Afholdes fredag d. 12.04.19 kl 14

Nielsine Nielsen Auditoriet

Panumtårnet, Blegdamsvej 3

2200 Kbh

 

Alle er velkomne

DSKI årsmøde og generalforsamling

Afholdes 4-5. marts på Comwell Kolding. Der er nu åben for tilmeldinger via DSKI årsmøde 2019. Deadline for early bird er 10. februar og deadline for tilmelding er 24. februar. Du kan på samme side se et foreløbigt program for årsmødet samt program for generalforsamlingen som afholdes d 5. marts

Velkommen til DSKI’S nye hjemmeside

DSKI har fået ny hjemmeside. Vi håber du kan lide den, ellers er du velkommen til at kontakte bestyrelsen med forslag.

Siden har fået en anden opdeling i menuerne. Det har givet mere plads til at have et punkt om Speciallægeuddannelsen, Nationale Fagråd og relevante links til kliniske immunologiske afdelinger i lander, nationale og internationale guidelines og selskaber. Desuden har Organisationen af Transfusionscentre i Danmark (OTCD) fået en side.

Siden er selvfølgelig under løbende udvikling og nogle af siderne er også fortsat under udarbejdelse.

Mødekalender opdateret

Send gerne sekretæren en e-mail (info@dski.dk)  med oplysninger om kommende møder/kongresser, så de kan blive publiceret.